sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Texmex-voileipäkakku


Tämän voileipäkakkuohjeen näin ensimmäisen kerran Pirkka-lehdessä, ja sen jälkeen sitä on blogimaailmassa näkynyt useammissakin blogeissa. Tein kakun (lähes) tismalleen tuon ohjeen mukaan, joten tähän en sitä erikseen viitsi linkittää. Oliivien poisjättämisen lisäksi ainoa tekemäni muutos oli kokonaisen salsapurkillisen sijaan puolikkaan käyttäminen täytteeseen, ja olin makuun tyytyväinen. Tulisuutta oli juuri sopivasti, eikä se peittänyt muita makuja alleen. Sen sijaan en laittaisi toistamiseen nachoja koristeeksi kakkuun: pehmenneet maissilastut ovat koostumukseltaan... noh, sitkeitä.

Yleisarvosanaksi antaisin tälle kakulle yhdeksikön. Ei siis lainkaan huono lopputulos, mutta ei tästä silti ihan voileipäkakkusuosikikseni ole.

3 kommenttia:

  1. Olisipa mielenkiintoista maistaa! Hauskan nakoinen ainakin, vaikka maissilastut ei tosiaan ehka ole niita parhaita koristeita ellei kakkua syoda kokonaan heti :)

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen, kuten nämä Texmex-voikkarit yleensä ovatkin :) Jos vielä itekin tykkäis voileipäkaakuista eikä inhoaisi :P Mut oon oikeesti harkinnut, että joskus voisin ihan kokeilun vuoksi tehdä just tällatteen texmex-version ja yrittäis opetella sen avulla syömään voikkareita :)

    VastaaPoista
  3. Minä taidan kallistua enemmän perinteisten voikkareiden ystäväksi, mutta jos niistä ei tosiaan pidä niin tämä on varmaan sopivan erilainen kakku testattavaksi :)

    VastaaPoista