lauantai 24. syyskuuta 2011

Pohjaton feta-tomaattipiiras


Tämä piiras kuuluu edellisen kanssa samaan sarjaan. Jätin kinkun pois ja laitoin mukaan puolitettuja kirsikkatomaatteja ja fetajuustoa. Huomaa, että ohjeen määrät saa kaksinkertaistaa normaalikokoiseen piirasvuokaan! Meillä ei hiilihydraatteja juuri lasketa, mutta eihän niitä paljoa tässä tuotoksessa ole - sopii siis karppaajillekin, etenkin jos jauhot vaihtaa vaikkapa soijasellaisiin :)

200 g raejuustoa
2 rkl kermaa tai hapankermaa
3 munaa
2 rkl vehnäjauhoja
20 g sulatettua voita (juuston rasvaisuudesta riippuen)
200 g raastettua juustoa, minulla lähinnä raastettua emmentalia
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja
50 g fetajuustoa
Mausteeksi oreganoa ja timjamia

1. Sulata voi ja lisää siihen muut tarveaineet (jätä hieman juustoraastetta sivuun).
2. Pilko kirsikkatomaatiti ja fetapala ja heittele piiraan päälle. Rispottele pintaan loput juustoraasteesta.
3. Paista uunissa 180 asteessa n puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti