torstai 22. syyskuuta 2011

Pohjaton juusto-kinkkupiiras



Sadepäivänä teki mieli hyvää. Törmäsin netissä sattumalta Siken pohjattoman juustopiiraan ohjeeseen muuten vain surffatessani, ja säntäsin samoin tein kaivelemaan pakasteesta sulamaan kaikki pakastetut juustokannikat ja pussinpohjat. Toteutin alkuperäisen ohjeen hieman muunneltuna, kas näin (huom: ohje pieneen vuokaan):

200 g raejuustoa
3-4 rkl kermaa tai hapankermaa
3 munaa
2 rkl vehnäjauhoja
30 g sulatettua voita (juuston rasvaisuudesta riippuen)
n. 200 g juustoa, minulla homejuustoa ja emmentalraastetta.
40 g keittokinkkua paloiteltuna
Mausteeksi tuoretta timjamia ja Erämiehen mausteseosta

1. Sulata voi ja lisää siihen muut tarveaineet, mutta jätä hiukan juustoraastetta pinnalle ripoteltavaksi.
2. Paista uunissa 180 asteessa n. puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti