Pohja:
Valmis piirakkataikina (Pirkka)
Täyte:
1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1/2 paprikaa
Muutama kalamata-oliivi (ei siis niitä suolavedessä liotettuja mukaoliiveja, joiden hinta on alle euron tölkki)
Fetajuuston halpissiskoa (kulkee muistaakseni salaattijuuston nimellä: salaattiin säästetään sitten se oikea, hyvä feta jos -omassa tapauksessani: kun!- jommasta kummasta on pihistettävä)
Ja lopuksi päälle:
2 dl ruokakermaa
2 munaa
Aavistus suolaa
Isompi aavistus mustapippuria
Makunsa lähes jo haihduttanutta pizzamaustetta mökin varastoista
Paistetaan puolisen tuntia 225 asteessa
Hups! Oikeasti pelotti tulla 'Vilkkilään' :-) , yhden kissan kanssa pärjäisi...mutta eihän täällä kissoja olekaan, vaan ihania herkkuja!
VastaaPoistaMökki-inspiraatiot ovat yleensä herkkuja ja pitävät nälkää hyvin loitommalla.
Mutta nuo 'kinuski-puolukkaleivokset' vasta ihania olisivat - tuubissa olisi sitä keitettävää kinuskia, mutta puolukat/karpalot ovat kadonneet. Olen etsiskellyt jo hetken aikaa.
Menen nyt kotikoloon ja linkittelen 'Vilkkilän' - aurinkoista kesän odottelua ! Terveisin www. nami-hiiri.com
Hih, ei ihme jos hiiren pulssi nousee tällaiseen paikkaan kutsuttaessa :) Kiva kun kävit ja iloista alkavaa kesää (vai joko se alkoi?) sinnekin!
VastaaPoista