sunnuntai 19. elokuuta 2012

Munakasrulla broileritäytteellä

Kuva keväisestä Berliinistä, ihan vain huvin vuoksi.

Täällä ollaan edelleen hengissä, vaikka blogi on viettänyt hiljaiseloa kesän ajan. Olen ollut kiinni töissä, ja keittiössä on tullut tehtyä vain ne pakolliset: tässä taloudessa tuo minimi tarkoittaa lähinnä kahvinkeittoa ja kananmunien paistamista. Tänään kuitenkin kävin ystävän kanssa läheisessä rantakahvilassa, jossa sain inspiraation kokeilla munakasrullan tekoa. Ohjeen nappasin täältä, alla se pienillä muutoksilla. Aika hyvää, sanoisin! Itseasiassa niin hyvää etten ehtinyt napata kuvaa...

Munakas:
7 dl maitoa
7 kananmunaa
1½ dl jauhoja
2 rkl öljyä

Sekoita ainekset ja paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Täyte:
1 porkkana
½ paprika
50 g fetajuustoa
1/2 pieni kesäkurpitsaa
muutama rkl juustoraastetta
1/2 pss pinaattia
2 rkl korppujauhoja tms.
1 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
200 g kypsiä broilerisuikaleita/kuutioita
4 rkl raejuustoa

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa. Paloittele paprika. Pehmitä kasvikset ja pinaatti pannulla. Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää juustoraaste, kerma, feta, korppujauhot ja mausteet. Sekoittele kunnes juustot sulavat.

Levitä broilerisuikaleet, raejuusto ja kasvistäyte pannaripohjalle niin, että noin puolet pohjasta jää ilman täytettä. Kääri sitten pannari tiukalle rullalle, anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi. Maistuu aamupalana, välipalana tai vaikka eväänä töissä - parhaiten kuitenkin lämmitettynä.

1 kommentti:

  1. Kiitos vierailustasi! Sultakin löytyy ihania ohjeita täältä! :)

    VastaaPoista