perjantai 6. huhtikuuta 2012

Marjaiset proteiinipatukat



Kilpaileva versio edellisille, suklaisille proteiinipatukoille:

2 rkl manteleita
0,5 dl mysliä
2 rkl mustaherukkajauhetta
2 dl Triple protein mansikka -jauhetta
50g voita
2 rkl kookosöljyä
1 rkl hunajaa
30g Fazerin sininen ja valkoinen -suklaata

Toteutus on yhtä yksinkertainen kuin aiemmassa versiossa, ja lopputuloksena on kuusi proteiinipatukkaa (paino n. 40 g/kpl, josta proteiinia 14g, hiilihydraatteja 9g, rasvaa 16g):

1. Sulata rasvat ja lisää hunaja. Anna jäähtyä vaiheiden 2. ja 3. ajan.
2. Rouhi mantelit ja suklaa.
3. Kaada manteleiden ja suklaan joukkoon kulhoon proteiinijauhe, mysli ja marjajauhe. Lisää lopuksi rasva-hunajaseos.
4. Tasoita levyksi ja anna jähmettyä kylmässä. Paloittele.

Hyvää varsinkin pakasteesta napattuna! Maistuu jogurttijäätelölle, vaan ei liian makealle sellaiselle. Täytyypä viedä kuntosalia harrastavalle velipojallekin maistiaisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti