tiistai 13. joulukuuta 2011

Banaani-suklaamuffinsit

Nämä muffinsit syntyivät piparkakkumuffinsien kanssa samalla uuninlämmityksellä. Heti uunista ottamisen jälkeen nämä eivät ole parhaimmillaan, vaan kaipaavat epäilemättä päivän-pari maustumisaikaa ennen syömistä. Allekirjoittaneeltahan tällainen ei onnistu lainkaan, mutta onneksi muffinsit jäivät toiseen kotiin odottamaan aikaansa.

Ohje (12 isoa muffinsia):
150 g margariinia tai voita
1,5-2 dl sokeria
2 munaa
1 pieni, ruskeapilkkuinen banaani
4 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl maitoa
6 kpl suklaakonvehteja

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää seokseen lopuksi maito ja haarukalla muusattu banaani. Lusikoi taikinasta puolet isoihin muffinsivuokiin, paina keskelle puolikas konvehti ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele tomusokerilla, jos aika antaa myöten (minulla ei antanut).

2 kommenttia:

  1. WÄÄÄ MISSÄ MUKA ON SE BANAANI??????? :(:(:i(:)(

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio, oli näemmä unohtunut ohjeesta. Korjataan...

    VastaaPoista